| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
salin06 SITE ADMIN

|
Posted: Sun Sep 17, 2006 1:29 am Post subject: KOSELLER |
|
|
CAYIRI FUTBOL OYNAMAYA ELVERISLIDIR.SOGUDEREYE SAHIP OLMALARINDAN DOLAYI SANSLIDIRLAR.AYRICA BUNARIN ONUNDE AZ PIKNIK YAPMAMISIZDIR.BIR DE BIZIM DONEMIMIZIN EN ESKI BAKKALI ORDAYDI.PEK SEVERDIK ORDAN BISEYLER ALIP YEMEYI.DONUSTE ILLAKI VIRAJDAKI EVIN BAHCESINDEKI KOPEKTEN KORKARDIK.GENCLERIYLE KOY MACI YAPMISLIGIMIZDA VARDIR.VALHASIL GUZEL MAHALLEDIR KOSELLER.HEPSINE BURDAN SEVGILER SAYGILAR

Last edited by salin06 on Wed Sep 20, 2006 2:23 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
senior06 CAVUS

|
Posted: Sun Sep 17, 2006 8:16 pm Post subject: |
|
|
| evet köseller kardeş köyüdr ama bizi bi türlü maçlarda yenemedikleri için sevmezler yani biz gençleri sizi katmıyorum:)hatta bi ara kavga bile ettik maç yüzünden |
|
| Back to top |
|
 |
necip DAYYAR

|
Posted: Sun Sep 17, 2006 8:56 pm Post subject: |
|
|
| bunlarda gol attıktan sonra uçarak samanların arasına atlayan bir bebe vardı. en çok o kalmış aklımda. sahaları güzeldi ama arkadaki bostanda bekleyen kadın her zaman bir tehlikeydi.topu geri alamayacağız diye korkar dururduk. maça gelince tabii ki her zaman yenerdik onları, ben yenildiğimizi hatırlamıyorum. |
|
| Back to top |
|
 |
salin06 SITE ADMIN

|
Posted: Mon Sep 18, 2006 6:48 pm Post subject: |
|
|
| ewet holiganizm ve siddet hic eksik olmaz koseller stadinda! Stadi bilenler icin soyluyorum bostan dan yana olan kale arkasi cok ateslidir.Sahaya inip butun takimi kovalamisliklari vardir.Hatta bir oyuncu degnekle feci sekilde dovulmustu Allahtan ben yoktum o macta! Lutfen biraz daha fairplay! |
|
| Back to top |
|
 |
oguz GENEL KURMAY BASKANI

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 1:11 pm Post subject: |
|
|
| evet necip bende iyi hatırlıom o çocugu ismi hecabiydi maçta fark yiyorlardı ama cocuk cok evinmişiti o gol için sanırım o macta kalecide bendim ama akıbetlerıde degısmemişiti yine fark atmıstık. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Sep 19, 2006 1:14 pm Post subject: |
|
|
| ha bi de neco gocanın söylediği macta sahaya giren veli amca stat arkasındakı agaclarını korumak için koye kırkyılda bir gelen mert diye bi çocugu kocaman bi sırıkla dövmüştü ve "mert in dayım bak dayım" demesi halen hafızalardadır.(cocuk veli dayının kulaklarının hafif işittiğini bilmiyodu) |
|
| Back to top |
|
 |
kemal YUZBASI
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 2:50 pm Post subject: |
|
|
| Bir baska güzeldir köseler .Cok sayıda arkadasımız vardır satoyla ıkımızın ve en cok saklambacı satoyla orda oynamısızdır .Ordakı arkadaslarımızla cok muhabbet etmısızdır. yerı bızım ıcın ap ayrıdır. |
|
| Back to top |
|
 |
çaycıgil CAYLAK

|
Posted: Thu Sep 28, 2006 8:00 am Post subject: |
|
|
| çayırın kösellerin uşakları için manevi bir havası vardır tıpkı ali samiyen gibi bahçedeki cemile abıla olmasa, veli abıca söverek gelmese ,top çaya kaçmasa ve ayağın köstebek deliğine girmese çayırda top oynamanın tadı olmazdı. Ayrıca tarihi boyunca üstün olan kösellerin uşaklarıdır.ben bir çok zafere tanıklık etmişimdir.o zamanki kadroda aklımda kalan isimler engin,satılmış,aykan,balaban(ballı),omar......zaferleri tanıklarına sorabilirsiniz. |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 30, 2006 3:11 pm Post subject: |
|
|
| BİR ZAMANLAR ÖYLEYDİ EVET ANCAK OLAY SİZ BÜYÜKLERDEN SONRA BİR HAYLİ DEGİŞTİ ABİ SEN 24 YAŞ ALTI NA Bİ SOR:) |
|
| Back to top |
|
 |
|