| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
senior06 CAVUS

|
Posted: Mon Sep 04, 2006 9:53 am Post subject: slm |
|
|
ben ismailagagil olarak site öncelikle güzel olmuş ama sadece benim haberim oldu bu siteden oda google de gezerken gördüm köyümüze yakışır bi site olmuş.neyse herkese ii günler ben ramazan |
|
| Back to top |
|
 |
salin06 SITE ADMIN

|
Posted: Tue Sep 05, 2006 12:52 pm Post subject: ISMAILAGAGIL GENCLIGI HARAEKET BEKLIYORUZ |
|
|
Selam Ramazan senin de bir koy asigi oldugun belli.Bu beni cok sevindirdi.Madem forumda ilksin.Bazi gorevler sana dusuyor.Mesela Ismailagagilin soy agacini yapmak Sonra da bizim koyden kim varsa tanidigin foruma davet etmek.  |
|
| Back to top |
|
 |
senior06 CAVUS

|
Posted: Tue Sep 05, 2006 7:18 pm Post subject: |
|
|
| tamam bulmaya çalışırım ama sanmıyorum köyde vardır soy agacı burda yok dedemlere söyleyim bulursa getirler ki hiç sanmıyorum ama bebelere de söylerim ben köyümüzde çok genç var.İletirim ben herkese kolay gele |
|
| Back to top |
|
 |
senior06 CAVUS

|
Posted: Sun Sep 17, 2006 8:19 pm Post subject: |
|
|
| ismailagagilin yokluğunu farkettirmemek için elimden geleni yapıyorum ama fark edilmeyecek gibi diil bi tek ben varım ismailagagilden:(ne kadar üzücü bişi neyse zamanlar herkes öğrenir artık bu sene köye giderken duvar spreyi alacam yazarız bi yere sitenin adresini çok iyi olur ben öle düşünüyorum ama lafta çıkartabilirler |
|
| Back to top |
|
 |
salin06 SITE ADMIN

|
Posted: Mon Sep 18, 2006 6:45 pm Post subject: |
|
|
yalniz sayilmazsin benim anne taraf ismailagagildir.Altun lardan!
sen bu duvarlari karalama olayindan gel vazgec! Biz evleri koyleri koruyalim derken sen sihhiye korusune cevirmek niyetindesin koyu.Baska bi sekilde duyururuz.
Selamlar! |
|
| Back to top |
|
 |
senior06 CAVUS

|
Posted: Mon Sep 18, 2006 9:37 pm Post subject: |
|
|
| iyi öle olsun bakalım... |
|