salin06 Forum Index salin06
A little text to describe your forum

FAQFAQ    SearchSearch    MemberlistMemberlist    UsergroupsUsergroups    fchat fChat  RegisterRegister  
  ProfileProfile    Log in to check your private messages Log in to check your private messages    Log in Log in 

YORUM

Post new topic   Reply to topic    salin06 Forum Index -> GALATASARAY
View previous topic :: View next topic  
Author Message
TOLGA BAŞAR
MORUK

PostPosted: Sat Mar 03, 2007 10:04 pm    Post subject: YORUM Reply with quote

Beşiktaş maçına çıkan kadroya bakıyorumda düşünün ki hep bu kadroyla mücadele ediyoruz sizce kaçıncı oluruz?

Hakan Şükür'e geçmiş olsun diyorum ama ben Hakan Şükür'ü biraz tanıyorsam böyle bir derbi maç öncesi hiç bir sebep sahaya çıkmasın engel olamaz.Bu işin içinde başka bir iş var.Oynamak istemiyorsa futbolu bırakır,bu profesyonellik değil bence.

Ümit Karan yedek çıkıyor sahaya,yerine kim oynuyor peki?Necati Ateş ve Hasan Kabze.Maç esnasında bu futbolcular gol atacak gibi duruyorlar mıydı sizce?Necati Ateş'in önüne top açılıyor,adam düzeltecek te,vuracak ta gol atacak.Golcü dediğin topla fazla oynamayacak, fırsatını buldun mu kaleyi gördün mü vuracaksın,ayağında biraz düzgün olacak tabi.

Bu maç Mehmet'in maçı mıydı?Mehmet kaç maç oynadı bugüne kadar Gerets'in aklı neredeydi?Adam ne olursa olsun şansına da olsa 86. dakikaya beraberlikle girilmişken keyfe keder topa eliyle dokunuyor.Çıldırmamak elde değil yahu.

Biz İnamoto'yu,İliç'i beğenmezken adam Ergün'ü,Okan'ı, sahaya sürüyor.Ergün'le Okan kaç yaşlarına girdiler bu bir, hangi futbolcular vardı yanlarında en iyi dönemlerde bu iki, şimdi aynı yeteneklere sahipler mi bu üç, ,bu takımın oyun kurucusu kim arkadaşlar,Okan'mı bu dört.

Maçtan sonra Gerets,Necati,Emre,Arda ve bir kaç futbolcu daha iyi oynadıklarını iddia ettiler.Gerets diyor ki ilk defa orta sahada bu kadar iyi pas yaptık ve ilk defa bu kadar olgun ataklar geliştirebildik.Sen orta sahada sabaha kadar paslaşsan ne olur karşı takımın kalesinde gol pozisyonuna giremedikten sonra.Ben şunu iddia ediyorum,eğer Galatasaray haftaya Trabzonspor maçına aynı kadroyla çıksın Trabzon bize 3'ten aşağı çekmez. İki hafta öncesine kadar şampiyon olma ümidini yaşayan ben şimdi bırakın şampiyonlar ligi ya da Uefa kupasına katılmayı, düşmediğimize şükrediyorum.

Bu takımın içinde önemli bir problem var, çok büyük bir gerginlik hissediliyor.Şampiyon olmak istenmiyor gibi geldi bana.Futbolcular Gerets'in gönderilmesini de istiyor olabilirler.Mondragon "sakatlandım en azından 4 hafta yokum" derken gözleri parlıyordu kurtuldum der gibiydi .Bülent'i Galatasaray'ın başına getirmek ya da Türk bir antrenörle çalışmak istiyor olabilirler.
Back to top
View user's profile Send private message
Playboy
TEGMEN

PostPosted: Mon Mar 05, 2007 10:39 pm    Post subject: Reply with quote

ya cimbomun hali ortada. ne kadar kıyma o kadar köfte. hayallerle yaşamaya gerek yok. avrupaya gitsek nolcak. gerets efendi elinde iliç le ü.karan var 3.lig topcusu hasandan medet umuyosun. iliç ve ümiti oynatmamak futbol terörüdür. maçı izlerken çıldırmamak mümkün değildi gerçekten.ey özhan canaydın beyfendi bu takımı daha ne kadar küçülteceksin merakla bekliyorum. uefa süper kupa almış takım'a bu kadar küçük adamlar getirilirmi. borcu azaltıyoruz diyo faruk sürenin döneminden daha fazla borç var. bu kulüpte en iyi başkanlığı(faruk süren ve mehmet cansun)yaptı. inanmazsınız her gece özhan canaydın kulübü bıraksın diye dua ediyorum.bide adnan polat komedisi var. hoca dan iyi anlarım diyo. aman arkadaşlar 1994'te SAFTİG'İ galatasarayımıza hoca diye getiren adam polattır. vallaha bi galatasarylı olarak hala kulübüme aşığım. elbet bu kulübü iyi yönetcek bi insan tekrar gelecektir. ve umudumu kaybetmeden galatasarayı destekliyorum. iyi ki varsın GALATASARAY.
Back to top
TOLGA BAŞAR
MORUK

PostPosted: Sun Aug 19, 2007 6:36 pm    Post subject: Reply with quote

BURSASPOR 0 - GALATASARAY 1 ...

Defanstan topu şişirdik maç boyu...Orta saha orta da yok.Ayhan kötü,Sabri kötü,Mehmet futbolcu değil zaten,Song kötü,Servet kötü,Antalya dan gelen kötü.Kötü de kötü...Biraz HAkan Şükür biraz Ümit Karan oynadı.

Lincoln nerelerde?
Back to top
Playboy
TEGMEN

PostPosted: Sat Sep 01, 2007 7:15 pm    Post subject: Reply with quote

forza cimbom. bu sene rekor kırcaz bu ligde! orhan ak ve cihanın olmayışına gerçekten çok üzülüyorum Smile) ha ha ha:)))
Back to top
TOLGA BAŞAR
MORUK

PostPosted: Sun Sep 02, 2007 8:05 pm    Post subject: Reply with quote

VESTEL MANİSA 2 - GALATASARAY 2 ...

AYHAN AKMAN,SERVET ÇETİN İKİLİSİ İLK PUANLARINI ALDILAR!

LİNDEROTH VE LİNCOLN GERÇEKTEN ÇOK İYİ TRANSFERLER AMA ALDIĞIMIZ TÜRKLERDE HİÇ İŞ YOK.

KANATLARIMIZDA İYİ DEĞİL,ANTALYALI BİZİM İŞİMİZİ GÖRMEYECEK.NONDA DA TOPTAN KAÇAR GİBİYDİ,BEN BEĞENMEDİM.

YİNE RAHAT BİR MAÇ İZLEMEK BİZE HARAM OLACAK,ESKİ GÜNLERDEN ÇOK ÇOK UZAĞIZ.
Back to top
Playboy
TEGMEN

PostPosted: Sat Sep 08, 2007 11:31 am    Post subject: Reply with quote

ya üstad senin yorumların fenerli ömer çavuşoğluna benzemeye başladı! sakin ol 4 hafta sonra takım iice oturur! yalnız necatiye çok büyük haksızlık yapıldı! ölümüne GALATASARAY!!!
Back to top
TOLGA BAŞAR
MORUK

PostPosted: Sun Sep 16, 2007 10:11 pm    Post subject: Reply with quote

GALATASARAY 6 - KONYASPOR 0...

FAZLA YORUMA GEREK YOK SONUÇTAN DA ANLAŞILACAĞI GİBİ GALATASARAY EZE EZE KONYASPORU YENDİ.KONYASPOR'DAN HER ALANDA ÜSTÜNDÜK.HAKEM EYYAMCILIK YAPMADI VE KARŞI TAKIMIN FUTBOLCUSUNU HAKLI YERE OYUN DIŞI BIRAKDI.

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN ÜÇÜNCÜ GOLDE NELER YAPTIĞINI GÖRDÜNÜZ MÜ?BİRİNCİ GOLDE PENALTIYI DA O YAPTIRDI.DÖRDÜNCÜ GÖLÜ KENDİ ATTI ZATEN.MAÇIN YILDIZI BENCE HAKAN ŞÜKÜR'DÜ.

BENİM OLUMSUZ YORUMLARIM TÜRKİYE LİGİ İÇİN DEĞİL,ÖNEMLİ OLAN UEFA GRUPLARI VE DAHA İLERİSİ.BİZ BU LİGTE ŞAMPİYONLUĞUN HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ EN BÜYÜK ADAYIYIZ.MESELE AVRUPA'DA BAŞARI.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    salin06 Forum Index -> GALATASARAY All times are GMT

Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum