| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
TOLGA BAŞAR MORUK
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 9:19 pm Post subject: yoğurt |
|
|
İlk lekeyi kravatın ucunda gördüğümde yemekhanede öğle yemeğini yemek için oturduğum masada yanımdakilerin bana niye şaşkınlıkla baktığını daha iyi anladım.Kravatın ucu yediğim kabak dolmasının sosu olan yoğurda bulanmıştı.Acıkmış olacağım ki yemeğin sonuna doğru farkettim lekeyi.Hemen bi peçete alıp biraz su ile ısladım.Kıravat gül kırmızısı olduğundan belli olmayacak kadar silmeyi başarabilmiştim.Bi de ne göreyim pantolonda da leke var.Yalnız pantolon siyah yoğurt beyaz...Peçetemden kalan son parçalarla onu da biraz sildim.Daha sonra yemekhane katında bulunan lavaboya girdim.Biraz sabun ve su ile pantalonu da temizledim ama dikkatli baktığımda yoğurt lekelerinin pantalonumun diğer bölgelerinde de olduğunu farkettim.Kravatın ucuna yoğurdu bulayınca oda sallana sallana heryerimi yoğurt yapmış.
Sonuç olarak ben bu olaydan şu üç dersi çıkardım:
1)Yemek yerken kıravatıma dikkat etmeliyim.
2)Yemeği ağzımla yemeliyim.
3)Ağzımı havaya açmamalıyım. |
|
| Back to top |
|
 |
hakanşükür DAYYAR

|
Posted: Wed Feb 28, 2007 1:36 pm Post subject: |
|
|
ne zorun,ne derdin la üstat...  |
|
| Back to top |
|
 |
volkanbasar05 TUMGENERAL

|
Posted: Thu Mar 01, 2007 11:43 pm Post subject: |
|
|
ellemeyin üstadıma yorulmuş acıkmış besbelli  |
|
| Back to top |
|
 |
TOLGA BAŞAR MORUK
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:18 pm Post subject: GÜNEŞİN ORTASINDA BALIK TUTMA MACERAM(HAZİRAN 2007) |
|
|
2 metre misina bir tane kanca ve mantar.Bugüne kadar olta niyetine kullandığım alet bu benim.Ama çene durur mu,arkadaş sordu balık tutar mıyız diye yarım saat tuttuğum balıkları anlattım,salladıkça salladım.ne bileyim beni ertesi gün olta malzemeleri satan bi dükkana götüreceğini?
Tabi bi olta almak gerekti verdik parayı olta aldık.Arkadaşın mazisi genişmiş kendisi bu işi hobi edinmiş bende ise sadece merak var başkada bir şey yok.
Ve denizin kenarına geldik.Hava sıcak ben de şapka yok.
Oltayı aldım elime atmasını bilmiyorum.Şöyle bi baktım arkadaşa biraz seyrettim.Aynısın yapmaya çalıştım.İlk atışımda mandalı açmayı unutmuşum,200 metre atacağını iddia eden ben ufka doğru kurşunun nereye düşüceğini kısık gözle beklerken bi baktım oltanın ucunda ne kurşun kalmış ne kanca.Kopmuş anlayacağınız.Bu şekilde tam dört tane kurşun yedim,adamın takımında ki bütün kurşunları bitirdim.Sonra adama gerçeği söyledim de en azından olta atmasını öğrendim.Dört gün boyunca iki tane yavru balık tutabildim.Bu arada resimlerden de anlaşılacağı üzere ecük yanmışım.Amele yanığı... |
|
| Back to top |
|
 |
necip DAYYAR

|
Posted: Mon Jun 04, 2007 7:49 pm Post subject: |
|
|
| kafa iyicene parlamış tolga aga.. |
|
| Back to top |